24.8 C
Provincia di Cagliari
sâmbătă, 18 septembrie 2021
Acasă Italia Ambasada României în Italia, anunţ pentru românii din Sardinia : “CONSULAT ITINERANT...

Ambasada României în Italia, anunţ pentru românii din Sardinia : “CONSULAT ITINERANT LA CAGLIARI, INSULA SARDINIA (10-14 mai 2021)

-

În perioada 10-14 mai 2021, în cazul în care situația sanitară o va permite, o echipă a Secției Consulare a Ambasadei României la Roma se va deplasa în orașul Cagliari din Insula Sardinia, pentru a oferi servicii și asistență consulară cetățenilor români din regiune.

În cazul în care situația epidemiologică nu va permite organizarea consulatului itinerant, acesta va fi amânat la o dată care va fi comunicată ulterior de misiunea diplomatică.

În contextul situației excepționale generate de pandemia de Covid19 și date fiind restricțiile impuse de autoritățile italiene, consulatul itinerant va funcționa EXCLUSIV pe baza programărilor confirmate în prealabil pe email de către misiunea diplomatică, în limita locurilor disponibile.

Se vor respecta cu strictețe condițiile sanitare impuse de autoritățile italiene, precum: distanța de siguranță, folosirea OBLIGATORIE a măștilor, dezinfectarea mâinilor, plata cu card bancar etc.

PROGRAM:

– 10-14 mai 2021, Cagliari, Viale Monastir, nr. 15, CAP 09122 – Sediul CGIL din oraș – https://goo.gl/maps/X9yZxayxBvpEWT95A.

Vor fi efectuate următoarele servicii consulare:

– preluarea datelor în vederea emiterii pașapoartelor electronice și a titlurilor de călătorie;

– acte notariale (procuri, declarații, adeverințe cazier judiciar, obțineri acte extrajudiciare etc.);

– eliberarea pașaportului dacă acesta se află la Secția Consulară;

– preluarea dosarelor pentru prima Carte de Identitate pentru minorii care au împlinit vârsta de 14 ani.

Cetățenii interesați pot solicita programare EXCLUSIV online la adresa de e-mail roma.info@mae.ro, până cel mai târziu miercuri, 28 aprilie 2021, orele 17.00. La rubrica Subiect din e-mail vă rugăm să scrieți: Solicitare programare Consulat itinerant Sardinia – mai 2021.

NU se vor face programări telefonice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

A first glimpse at Java 9: Early access release of JDK9...

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...